Що робить веганський хліб веганським?
Веганський хліб не повинно містити продуктів тваринного походження, включаючи молочні продукти, яйця або мед. Хоча деякі пекарські компанії стверджують, що мають веганський хліб, не всі це роблять, тому що вони все ще використовують яйце або мед у своїх хлібах. Щоб отримати по-справжньому веганський хліб із багатьма різновидами, вам потрібно придивитися
.
Вегани можуть їсти такий хліб не містить продуктів тваринного походження та субпродуктів. Сюди входить хліб, у якому використовуються лише деякі варіації борошна, води, дріжджів і солі, включаючи хліб чіабатта, багет, фокачча, хліб на заквасці, лаваш і езекіель.
Зазвичай легко визначити, чи є хліб веганським. Ви можете легко відрізнити веганський хліб від невеганського, дивлячись на список інгредієнтів. Хліб, що містить яйця, мед, маточне молочко, желатин або інгредієнти на основі молочних продуктів, такі як молоко, масло, пахта, сироватка або казеїн не вважається веганським.
За умови, що хліб виготовляється з рослинних інгредієнтів і не містить молочних продуктів або меду, цільнозерновий хліб, як правило, підходить для веганів. Білий хліб. Подібно до цільнозернового хліба, білий хліб може бути веганським, якщо він не містить інгредієнтів тваринного походження, таких як яйця, молоко або мед.
На жаль, більшість наану не підходить для веганів вони часто містять гхі (освітлене вершкове масло), йогурт, молоко або навіть яйця. Однак не неможливо знайти веганський наан у супермаркетах, просто варто ще раз перевірити списки інгредієнтів.
Загалом, тісто, яке використовується для часникового хліба, є веганським. Те, що може вас зачепити, це вміст вершкового масла. На щастя, у багатьох часникових хлібцях, які купуються в магазинах, використовується маргарин або оливкова олія, тому спершу перевірте інгредієнти!